TypeOlympics Logo
Aanmelden

Samen met je vriendjes/vriendinnetjes leren blind typen?

Met onze typecursus kun je op een leuke wijze leren blind typen!

Leren blind typen door een game

We hebben ons best gedaan om de typecursus zo te bouwen dat je het idee hebt dat je aan het gamen bent. En dus niet het gevoel hebt dat je aan het leren bent. Je kan dus gamen en ondertussen leren blind typen!

Tijdens het leren blind typen kun je medailles verdienen, trofeeën winnen en moet je zo hoog mogelijk zien te komen in de TypeOlympics ranglijst.

Joystick voor het spelen van games

Meer tijd voor leuke dingen

Wanneer je een verslag blind kan typen hoef je niet steeds naar het toetsenbord te kijken. Je kan je hierdoor beter concentreren op de inhoud van het verslag en hoeft niet na te denken over hoe je moet typen.

Blind typen zorgt dus niet alleen voor een beter inhoudelijk verslag, maar ook dat je het verslag sneller klaar hebt. Hierdoor hou je meer tijd over voor andere leuke dingen.

Illustratie van een bowlingbal met drie kegels

Samen leren blind typen

Met TypeOlympics hoef je een typecursus niet alleen te volgen. We hebben onze typecursus namelijk zo gebouwd dat je samen met je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes en andere deelnemers kan leren blind typen.

Doe je best om de beste resultaten te halen. Daag elkaar uit en probeer om zo hoog mogelijk in de TypeOlympics ranglijst te komen.

Jongen en een meisje samen

Op leuke wijze leren blind typen met onze gratis typecursus?

Maak gratis een account en behaal snel je eerste gouden medaille!
Meld je gratis aan