TypeOlympics Logo
Aanmelden

Met onze gratis typecursus kan ieder kind leren blind typen!

Dat is het resultaat dat we willen behalen met onze unieke methodiek.

Een gratis typecursus

Blind typen is een super belangrijke vaardigheid. Als het aan ons lag werd het verplicht opgenomen in het basis onderwijs. Helaas is dit niet het geval en kunnen de kosten voor een typecursus merkwaardig hoog oplopen. Kosten waar je als ouder niet op zit te wachten.

Wij vinden dat ieder kind de mogelijkheid moet hebben om te leren blind typen. Daarom bieden we onze typecursus gratis aan!

Twee 100 euro biljetten met een kruis erdoorheen

Leren blind typen leuk maken

We zijn ons er van bewust dat kinderen over het algemeen niet zitten te wachten op nog meer studielasten zoals een saaie typecursus. Daarom hebben we ons best gedaan om onze typecursus zo leuk mogelijk te maken. Zodat kinderen de hele typecursus gemotiveerd blijven.

Dit doen we door kinderen maximaal uit te dagen met motiverende gametechnieken. Denk aan het winnen van trofeeën bij goede prestaties!

Trofee met sterren er omheen

Samen leren blind typen

De meeste typecursussen zijn saai en statisch en moeten helemaal alleen worden gevolgd. Gelukkig is de gratis typecursus van TypeOlympics anders!

Onze typecursus is opgebouwd als interactieve game. Dat wil zeggen dat je samen met vriendjes, klasgenootjes en andere cursisten kan leren blind typen.

Jongen en een meisje samen

Op leuke wijze leren blind typen met onze gratis typecursus?

Maak gratis een account en behaal snel je eerste gouden medaille!
Meld je gratis aan